Τρόποι Πληρωμής

1. Πληρωμή μέσω Χρεωστικής/Πιστωτικής κάρτας

Για την ολοκλήρωση των συναλλαγών σας έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Diners εκδόσεως Alpha και Discover.
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών ¨Alpha e-Commerce¨ της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η Κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κρυπτογράφησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με τη χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Για την ολοκλήρωση της συναλλαγής απαιτείται να συμπληρώσετε τα εξής στοιχεία: Αριθμό, ημερομηνία λήξης της, CCV καθώς και όνομα κατόχου.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να ολοκληρώσετε την πληρωμή με πιστωτική κάρτα, έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε με έως 9 άτοκες δόσεις.

Από 150€ έως 300€, έως και 3 άτοκες δόσεις
Από 301€ έως 600€, έως και 6 άτοκες δόσεις
Από 601€ έως 900€, έως και 9 άτοκες δόσεις

 
2. Μέθοδος Αντικαταβολής

Πληρωμή κατά την παραλαβή της παραγγελίας: Η εξόφληση μπορεί να γίνει με μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας σας, στον υπάλληλο της εταιρίας ταχυμεταφορών. H αντικαταβολή έχει επιπλέον κόστος 2€.  

*Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για αποστολές που περιλαμβάνουν ογκώδη ή υπέρβαρα προϊόντα.

**Σημειώνεται ότι η αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται για αγορές των 500€ και άνω. 

 Σε αυτές τις περιπτώσεις, βάσει της κείμενης φορολογικής νομοθεσίας η συναλλαγή χρειάζεται να εξοφλείται μέσω ηλεκτρονικού μέσου δηλαδή με κατάθεση ή πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή PayPal.


 

3. Πληρωμή μέσω PayPal

Η πληρωμή διενεργείται με τους όρους συναλλαγών της PayPal. 

Πληρωμή με χρέωση του λογαριασμού σας PayPal. Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το PayPal μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας. Η PayPal αποτελεί τον πιο γνωστό, ασφαλή και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για online συναλλαγές. Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ, χρησιμοποιώντας την χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα ή μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού.

 
4. Πληρωμή μέσω IRIS
 

Με άμεση χρέωση του Τραπεζικού λογαριασμού IRIS 

Μπορείτε να πραγματοποιείτε τις πληρωμές σας άμεσα μέσα από το ασφαλές περιβάλλον του web banking των 4 συστημικών τραπεζών (Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς). Αν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής επιλέγετε την τράπεζα συνεργασίας σας και πραγματοποιείται ανακατεύθυνση στο e-banking της τράπεζάς σας όπου κάνετε login με τους προσωπικούς κωδικούς σας. Στη συνέχεια εμφανίζεται η σελίδα πληρωμής του e-banking στην οποία είναι συμπληρωμένα τα στοιχεία της πληρωμής (επωνυμία εταιρείας, ποσό κλπ). Σας ενημερώνουμε ότι δε θα υπάρξει κάποια χρέωση από πλευράς επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο πληρωμής. 

Τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στην παραγγελία σας παραμένουν δεσμευμένα για 3 εργασιμές ημέρες ώστε να προχωρήσετε στην κατάθεση του ποσού της παραγγελίας. Αν δεν προχωρήσετε στην κατάθεση η παραγγελία θα αποδεσμευτεί και θα ενημερωθείτε με email για την ακύρωση της παραγγελίας.