Τρόποι Πληρωμής

1. Πληρωμή μέσω Χρεωστικής/Πιστωτικής κάρτας

Για την ολοκλήρωση των συναλλαγών σας έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Diners εκδόσεως Alpha και Discover.
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών ¨Alpha e-Commerce¨ της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η Κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κρυπτογράφησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με τη χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Για την ολοκλήρωση της συναλλαγής απαιτείται να συμπληρώσετε τα εξής στοιχεία: Αριθμό, ημερομηνία λήξης της, CCV καθώς και όνομα κατόχου.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να ολοκληρώσετε την πληρωμή με πιστωτική κάρτα, έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε με έως 9 άτοκες δόσεις.

Από 150€ έως 300€, έως και 3 άτοκες δόσεις
Από 301€ έως 600€, έως και 6 άτοκες δόσεις
Από 601€ έως 900€, έως και 9 άτοκες δόσεις


2. Πληρωμή με χρήση του ηλεκτρονικπού πορτοφολίου Masterpass

To Masterpass από τη Mastercard είναι μια απλή, εύκολη και αξιόπιστη ψηφιακή πλατφόρμα για ταχύτερες και ασφαλέστερες διαδικτυακές αγορές. Αποθηκεύοντας τα στοιχεία πληρωμών και τα στοιχεία αποστολής σας σε ένα ασφαλές περιβάλλον, το Masterpass κάνει τις συναλλαγές σας πιο εύκολες και πιο γρήγορες από ποτέ.
Αφού έχετε προσθέσει στο online καλάθι σας τα προϊόντα που έχετε επιλέξει και είστε έτοιμοι να ολοκληρώσετε την αγορά σας, πατήστε στο κουμπί Masterpass. Αν έχετε ήδη χρησιμοποιήσει το ψηφιακό πορτοφόλι σας στο συγκεκριμένο πρόγραμμα περιήγησης, απλώς πατήστε Είσοδος και επιλέξτε την κάρτα πληρωμών και τη διεύθυνση αποστολής που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, από αυτές που έχετε ήδη αποθηκεύσει. Εναλλακτικά, μπορείτε να προσθέσετε μια νέα κάρτα ή διεύθυνση αποστολής κατά την ολοκλήρωση της αγοράς σας.
Δεν υπάρχουν χρεώσεις ή τέλη για τη χρήση του Masterpass.


3. Μέθοδος Αντικαταβολής

Πληρωμή κατά την παραλαβή της παραγγελίας: Η εξόφληση μπορεί να γίνει με μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας σας, στον υπάλληλο της εταιρίας ταχυμεταφορών. H αντικαταβολή έχει επιπλέον κόστος 2€.  

*Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για αποστολές που περιλαμβάνουν ογκώδη ή υπέρβαρα προϊόντα.

**Σημειώνεται ότι η αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται για αγορές των 500€ και άνω. 

 Σε αυτές τις περιπτώσεις, βάσει της κείμενης φορολογικής νομοθεσίας η συναλλαγή χρειάζεται να εξοφλείται μέσω ηλεκτρονικού μέσου δηλαδή με κατάθεση ή πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή PayPal.


 

4. Πληρωμή μέσω PayPal

Η πληρωμή διενεργείται με τους όρους συναλλαγών της PayPal. 

Πληρωμή με χρέωση του λογαριασμού σας PayPal. Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το PayPal μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας. Η PayPal αποτελεί τον πιο γνωστό, ασφαλή και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για online συναλλαγές. Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ, χρησιμοποιώντας την χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα ή μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού.

 
5. Πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Μπορείτε να καταθέσετε το χρηματικό ποσό στους παρακάτω διαθέσιμους λογαριασμούς. 

ALPHA BANK

IBAN GR77 0140 1880 1880 0232 0000 947

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN GR12 0172 0240 0050 2410 1078 048

EUROBANK

IBAN GR50 0260 0270 0003 5020 0841 570

ΕΘΝΙΚΗ 

IBAN GR69 0110 6140 0000 6144 7050 255

Δικαιούχος: ΤΖΙΟΚΙ ΠΡΕΤΖΙΟΖΙ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

Απαραίτητο είναι στο καταθετήριο της τράπεζας να αναγράψετε ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας καθώς και τον κωδικό παραγγελίας έτσι ώστε να εντοπίσουμε εύκολα την πληρωμή σας και να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας.
Αφού κάνετε την κατάθεση θα χρειαστεί να στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης είτε με email στο customercare@gptoys.gr είτε να ενημερώσετε τηλεφωνικά την εξυπηρέτηση πελατών στο 216 5001 150.

* Oι παραγγελίες που έχουν πληρωθεί μέσω τραπέζης αποστέλλονται μετά την πληρωμή τους (απαραίτητη έγκριση από το Λογιστήριο).

Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη. Η παραγγελία σας θα πρέπει να είναι εξοφλημένη στο σύνολο της μαζί με ότι έξοδα προκύπτουν από τυχόν τραπεζικές κρατήσεις. 
Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις ή καθυστερήσεις στην ενημέρωση της πληρωμής της παραγγελίας σας στο σύστημά μας, σας προτείνουμε να καταθέσετε μέσω web banking το χρηματικό ποσό απ΄ ευθείας σε μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες (Αlpha Bank & Τράπεζα Πειραιώς, Eurobank ή Εθνική Τράπεζα) 

 

Με άμεση χρέωση του Τραπεζικού λογαριασμού IRIS 

Μπορείτε να πραγματοποιείτε τις πληρωμές σας άμεσα μέσα από το ασφαλές περιβάλλον του web banking των 4 συστημικών τραπεζών (Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς). Αν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής επιλέγετε την τράπεζα συνεργασίας σας και πραγματοποιείται ανακατεύθυνση στο e-banking της τράπεζάς σας όπου κάνετε login με τους προσωπικούς κωδικούς σας. Στη συνέχεια εμφανίζεται η σελίδα πληρωμής του e-banking στην οποία είναι συμπληρωμένα τα στοιχεία της πληρωμής (επωνυμία εταιρείας, ποσό κλπ). Σας ενημερώνουμε ότι δε θα υπάρξει κάποια χρέωση από πλευράς επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο πληρωμής. 

Τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στην παραγγελία σας παραμένουν δεσμευμένα για 3 εργασιμές ημέρες ώστε να προχωρήσετε στην κατάθεση του ποσού της παραγγελίας. Αν δεν προχωρήσετε στην κατάθεση η παραγγελία θα αποδεσμευτεί και θα ενημερωθείτε με email για την ακύρωση της παραγγελίας.