Πολιτική Επιστροφών

1. Ακύρωση Παραγγελίας – Δικαίωμα Υπαναχώρησης

  • Έχετε τη δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέσα στο ίδιο 24ωρο από την ολοκλήρωση της. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να διασφαλιστεί ότι δεν πραγματοποιήθηκε η αποστολή της παραγγελίας. Η ακύρωση είναι δυνατή είτε με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση customercare@gptoys.gr ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 216 5001 150 και 10.00-18.00.
  • Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μας είτε με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση customercare@gptoys.gr ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 216 5001 150 και  10.00-18.00.

Η επιστροφή του προϊόντος είναι εφικτή εφόσον αυτό βρίσκεται σε άριστη κατάσταση όπως παραλήφθηκε, διατηρώντας άρτια την αρχική του συσκευασία. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να παραμένει χωρίς φθορές και αλλοιώσεις. Διευκρινίζεται ότι θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα παραστατικά.

Κατόπιν της επικοινωνίας σας με το τμήμα εξυπηρέτησης, θα ενημερώνεται η εταιρία ταχυμεταφορών ACS ώστε να παραλαμβάνει τα προϊόντα που είναι προς επιστροφή, από το χώρο σας. Το κόστος, το οποίο ανέρχεται στα 3,5€, επιβαρύνει τον πελατη. Ωστόσο δεν καταβάλλεται από τον πελάτη κατά την παράδοση του επιστρεφόμενου προϊόντος στην εταιρία ταχυμεταφορών ACS, αλλά αφαιρείται κατά την επιστροφή του οφειλόμενου ποσού από την GP Toys στον πελάτη.

Εφόσον επιλέξετε διαφορετική  εταιρία ταχυμεταφορών για την επιστροφή του προϊόντος, παρακαλούμε όπως λάβετε υπ’όψιν ότι το κόστος διαμορφώνεται βάσει των χρεώσεων της εκάστοτε εταιρίας. Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη και καταβάλλονται στην αντίστοιχη εταιρία ταχυμεταφορών.

 

2. Ελαττωματικά Προϊόντα

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στο customercare@gptoys.gr ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 216 5001 150 και 10.00-18.00.

Απαιτείται ο απαραίτητος τεχνικός έλεγχος ώστε να διασφαλιστεί ότι το ελάττωμα δεν προέρχεται από μη ορθή χρήση του προϊόντος. Απαραίτητη προυπόθεση για την αντικατάσταση του προϊόντος είναι η συσκευασία να βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση. 

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αντικατάσταση του προϊόντος ή επιστροφή του χρηματικού ποσού, βάσει της αξίας του προϊόντος κατά την αγορά του.

Όταν η επιστροφή του προϊόντος οφείλεται σε υπαιτιότητα της GP  Toys το κόστος επιστροφής θα αναλαμβάνει η ίδια.

 

3. Επιστροφή χρημάτων

Η επιστροφή του οφειλόμενου χρηματικού ποσού στον πελάτη, θα διενεργείται το αργότερο εντός 14 ημερών από τη στιγμή που παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος. Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήθηκε η πληρωμή ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό εφόσον για την πληρωμή επιλέχθηκε η μέθοδο της αντικαταβολής.

Το οφειλούμενο ποσό αφορά στην αξία που κατέβαλε ο πέλατης για το προϊόν κατά την παραγγελία.