Τρόποι Αποστολής

1. Έξοδα Αποστολής

Οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός Ελλάδας με την εταιρία ταχυμεταφορών (courier) ACS. Για παραγγελίες με ογκώδη ή υπέρβαρα προϊόντα προσφέρεται και η επιλογή του Πρακτορείου Μεταφορών.

Οι παραγγελίες άνω των €50 αποστέλλονται ΔΩΡΕΑΝ εντός Ελλάδος (δεν περιλαμβάνονται οι ογκώδεις/υπέρβαρες παραγγελίες). Για παραγγελίες κάτω των €50 τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται στα €3,50.

Οι παραγγελίες με ογκώδη ή υπέρβαρα προϊόντα μπορούν να αποσταλλούν με τους εξής τρόπους:

i. Mέσω της εταιρίας ταχυμεταφορών (courier) ACS και τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται βάσει του όγκου της παραγγελίας.

ii. Μέσω Πρακτορείου Μεταφορών και το κόστος διαμορφώνεται στα 10€.

* Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για αποστολές που περιλαμβάνουν ογκώδη ή υπέρβαρα προϊόντα. Επίσης δεν υποστηρίζεται για αγορές των 500€ και άνω.

 

2. Χρόνος Παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης μέσω ACS διαμορφώνεται ως εξής:

Εντός Αττικής

1-2 ημέρες

Χερσαίοι Προορισμοί

1-3 ημέρες

Νησιωτικοί Προορισμοί

1-4 ημέρες

Δυσπρόσιτες Περιοχές

1-5 ημέρες

Για αναλυτικές πληροφορίες αναφορικά με τις δυσπρόσιτες περιοχές, παρακαλούμε όπως επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της ACS πατώντας εδώ
Σημειώνεται ότι εφόσον η παραγγελία έχει καταχωρηθεί από Δευτέρα εώς Παρασκευή μέχρι τις 12.00, θα επεξεργάζεται στην Αττική Κίνηση Logistics κατ’εντολή της GP Toys και θα παραδίδεται στην εταίρια ταχυμεταφορών την ίδια ημέρα.

Ο χρόνος παράδοσης μέσω Πρακτορείου Μεταφορών διαμορφώνεται στις 3-7 ημέρες για τους προορισμούς εντός Ελλάδας και καθορίζεται βάσει της εκάστοτε περιοχής. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψιν ότι η παράδοση της παραγγελίας γίνεται επί του πεζοδρομίου και όχι σε όροφο.

Για παραδόσεις που πραγματοποιούνται μέσω Πρακτορείου Μεταφορών ενδέχεται να υπάρξουν περιορισμοί της παράδοσης στις ακόλουθες περιπτώσεις:

i. Δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία ή στάθμευση του οχήματος στη συγκεκριμένη οδό.

ii. Λόγω αδυναμίας διέλευσης του οχήματος που οφείλεται σε στενότητα της οδού ή σε ακαταλληλότητα του οδοστρώματος.

*Σε κάθε περίπτωση, ο χρόνος παράδοσης αφορά σε εργάσιμες ημέρες και ισχύει από τη στιγμή αποστολής της παραγγελίας. Επίσης, είναι ενδεικτικός και μπορεί να μεταβάλλεται ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες.

Η παράδοση της παραγγελίας ενδέχεται να καθυστερήσει στις ακόλουθες περιπτώσεις:

1. Καθυστέρηση πληρωμής μέσω τραπεζικής κατάθεσης

Η παραγγελία αποστέλλεται εφόσον έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή της. Για την πιο άμεση και άρτια εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε στο αποδεικτικό της συναλλαγής να αναγράφονται στην αιτιολογία ο αριθμός της παραγγελίας καθώς και το ονοματεπώνυμο σας. Προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αποστολή της παραγγελίας απαιτείται να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων πληρωμής, μία ενέργεια που καθορίζεται από τις διαδικασίες της εκάστοτε τράπεζας.

2. Σε περιόδους αιχμής και απρόβλεπτων συνθηκών

Κατά τις εορταστικές περιόδους αλλά και απρόβλεπτων συνθηκών όπως π.χ μία πανδημία, όπου ο όγκος εργασίας αυξάνεται.

3. Σε περίπτωση απρόβλεπτων φαινομένων, όπως π.χ ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες καθώς και άλλα συμβάντα ανωτέρας βίας.

4. Καθυστέρηση από τον Προμηθευτή ή Κατάργηση Προϊόντος

Σε περίπτωση που υπάρξει κάποια απρόσμενη καθυστέρηση ή ακόμη και κατάργηση του προϊόντος θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

5. Εφόσον αντιμετωπίσουμε οποιδήποτε πρόβλημα με την παραγγελία σας και δεν είναι εφικτή η επικοινωνία μαζί σας, σύφωνα με τα στοιχεία επικοινωνίας που έχετε δηλώσει κατά την παραγγελία.

 

3. Αναζήτηση Παραγγελίας μέσω ACS

Με την υποβολή της παραγγελίας σας εμφανίζεται στην οθόνη μήνυμα για την επιτυχή καταχώρηση της. Παράλληλα θα αποσταλεί το σχετικό ενημερωτικό μήνυμα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο. Όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς αποστολή και παραδοθεί στη εταιρεία ταχυμεταφορών, θα λάβετε ένα νέο email με τον αριθμό αποστολής. Για να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της παραγγελίας σας παρακαλούμε όπως χρησιμοποιήσετε τον αριθμό αποστολής πατώντας εδώ.